2012 m. vasario 29 d., trečiadienis

Įkvėpimo TOP5

Nors darbų ir nedaug padaryta, bet norėčiau pasidalinti tinklalapiais iš kurių semiuosi idėjų (aišku ne visas ;D ).

1.http://www.newdressaday.com/ seku kasdien naujienas, super puslapis, idėja irgi superinė. Svajoju kadanors ir pati ten savo kokį darbelį įkelti, nes turiu vieną kurį vis dar slepiu nuo visų :D
2. http://jaynsarah.blogspot.com/ vis ieškau naujų ar senų įkeltų DIY, tinka ir patinka toks stilius, gan paprastas, kiek moteriškas,be to aiški ir suprantama kūrimo eiga.
3.http://www.lovemaegan.com/p/maeg-it-yourself-diy-fashion-archive.html Bent jau man naujas, neseniai atrastas puslapis. Semiuosi papuošalų, aksesuarų bei rūbų idėjas. :) Kadanors tikrai įgyvendinsiu!
4.http://www.thegreengirls.com/blog/?tag=/gianyl.com daug video, dauguma darbelių atliekama su siuvimo mašina, na sakyčiau jau net ne mėgėjiškas, o jau pažengusiųjų lygis :) Dar man per stipru :D Bet įdomios idėjos.
5.http://apair-andaspare.blogspot.com/ yra keletas patikusių rūbų :)
100. http://withoutdates.blogspot.com/ super puslapis, geros idėjos haha. Juokauju :) kadanors vėlgi gal ir prasiplėsiu daugiau ir pateksiu į TOP3 xD Bet pradžiai ir tiek gerai :)

Iš tiesų dar turiu nemažai puslapių su įvairiom nuorodom. Galbūt ne visad ir pati pamačius rūbą kurį norėčiau keisti iškart matau rezultatą, koks jis turėtų būt, bet peržvelgius tiek ir dar daugiau panašių puslapių idėjos tiesiog atgimsta, kartais taip pat, kartais kitaip. Taip ir gimsta kūrinys :)) Ciao


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą